Bloggdag och Brucedag

Den 11 maj alltså… Vilken dag!

Jag har haft den stora turen att kirra biljetter till Bruce Springsteen. Yay!

Sen anmälde jag mig till Stora Bloggdagen också. Jag har aldrig varit på något bloggevent tidigare så jag tänkte att det kunde vara kul. Det är uppdelat i en dag-del och en kvälls-del. Jag har precis fått svar att det fanns en dagbiljett till mig.

Det ska bli så kul – träffa bloggare på dagen och se, höra och uppleva Bruce på kvällen – vilken dag!

EDIT.

Bokbloggare är ena hyvens människor. Jag hade fått allt om bakfoten och det upplyste *Malin* mig om. Bloggdagen är den 4 maj. Grus Sprängsten, däremot, han spelar den 11 maj! (Det var min äldre bror som prenumererade på Kalle Anka när vi var små och inte jag. Jag läste Bamse, men Ankeborgskan gjorde ändå vissa bestående intryck.)

Hrm. Harkel:

Det ska bli så kul  – träffa bloggare ena helgen och se, höra och uppleva Bruce andra helgen – härliga tider!

Annons

4 reaktioner till “Bloggdag och Brucedag

  1. Gör ett nytt försök att kommentera… Mitt interne dör varje gång jag försöker kommentera här. Skumt.

    Stora Bloggdagen är väl 4:e maj? Inte 11:e? 🙂

      1. Alltså, det hade ju varit lite tråkigt att missa att få träffa dig. 🙂 Om du hade kommit den 11:e istf den 4:e när alla vi andra är där.

        Vi måste ju se till att få chansen att säga hej den dagen! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s