Inte bara böcker…

Jag har blivit med häst!

Jag hade egen häst i min ungdoms ljuva år, på senare år har jag dock varit medryttare (alltså inte haft något ansvar, men ridit några dagar i veckan). Det har passat mig finfint men nu dök ett tillfälle upp: en häst som behövde nytt hem samtidigt som det fanns en ledig box i stallet som ligger nära hemma.

Och jag kände att det var dags att bli med häst igen! Vilket äventyr… Min nya kamrat i skog och mark är ett danskt varmblod, före detta travare, 8 år och helt brun. Mycket söt och kallas nu för Nikki.

Min bokbloggartakt kanske saktar ner lite, vi får se…

Annons

9 reaktioner till “Inte bara böcker…

  1. Åh, jag saknar att rida. Fick lägga ner när jag flyttade och hamnade i en stad utan bil och det finns få hästar mitt i stan, som tur är. Men förhoppningsvis är det aldrig för sent att ta upp det igen och att det är lite som att lära sig cykla (man glömmer aldrig bort hur man gör sen) 😉

  2. Iiiiiiih, åh vad kul, åh vad kul, åh vad kul!!!!! Jag red regelbundet mellan ca 7-17 års ålder och därefter sporadiskt under några år. Nu väntar jag på att barnen ska bli äldre, tiden ska räcka lite bättre och att plånboken ska vara lite fetare. Men om ett par år hoppas jag på att vara uppe i sadeln igen regelbundet! Grattis och självklart vill vi ha bild!

    1. Jag har en hästblogg på g faktiskt. Även om vi mest ska skutta runt i skogen, inte träna ”seriöst” så kan det vara bra med en riddagbok. Och blogg är ju ett ganska bra format… Men jag vet inte om det skulle bli så intressant läsning! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s