Hur minns du var du är?

Nästan en filosofisk fråga som Bokhora ställer idag! En del använder bokmärken, andra hundörar och en del vet utan att märka.

Jag har försökt börja använda bokmärken men tycker de är lite  ivägen. Har kanske inte inskaffat rätt sort? Jag vill ha kvar det i boken när jag läser, om jag somnar och boken slår ihop utan bokmärke är det ju inte mycket bevänt…

Ofta hundörar jag (inte i lånade böcker såklart), och jag brukar också böja/bryta upp pärmen för att boken ska bli lättare att hantera (inte i lånade böcker såklart, hoppas ingen får en stroke nu!). Då märker jag ju var jag är för att boken vill öppna sig där. Annars får jag helt enkelt läsa mig till var jag var någonstans.

Annons

6 reaktioner till “Hur minns du var du är?

  1. Hahaha… Lånade böcker är smått heliga och gud nåde de som inte fattar det. 😀

    Jag brukar också hundöra och knäcka pocketryggar när det gäller mina egna böcker. Förr var jag så himla försiktig med mina böcker, men numera gillar jag när de ser lästa ut. Levande.

  2. Hundöron OCH förstörda ryggar? Buuäääh!!! Det finns ju post-it-lappar, har du aldrig sett post-it-lappar, kan du inte bara använda POST-IT-LAPPAR? Ok, kan någon ringa 112 nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s